From Works

Foxwood Road

Interior view of the white painted brick ground floor rear extension and light grey kitchen within From Works refurbishment and extension in Blackheath, London.

The project converts the existing ground floor garage of a post war terraced house in Blackheath, London into a calm, simple kitchen and dining space where the family can spend time together and enjoy the new light filled rear garden extension.

External view of the white painted brick and glazed rear extension kitchen looking towards the light grey kitchen within From Works refurbishment and extension in Blackheath, London.
Interior view of the light grey kitchen looking out towards the new rear extension within From Works refurbishment and extension in Blackheath, London.
Interior view of the light grey kitchen looking out towards the window seat and external planter within From Works refurbishment and extension in Blackheath, London.

© FROM WORKS LTD 2020

Close