From Works

Lawnside

Interior view of the warm oak timber window seat in the new master bedroom suite within From Works loft conversion and rear dormer extension in Blackheath, London.

The project converts the loft space of a family home within an intimate community setting in Blackheath, London. The extension provides a new master bedroom, en-suite and storage in the converted roof space whilst reconfiguring the first floor provides a number of well proportioned bedrooms for the rest of the family.

White horizontally clad timber dormer extension designed by From Works in Blackheath, London.
Interior view of the warm oak timber window seat in the new master bedroom suite within From Works loft conversion and rear dormer extension in Blackheath, London.
Ensuite bathroom and master bedroom suite within From Works loft conversion and rear dormer extension in Blackheath, London.
Naturally lit oak and white painted staircase leading up to the new master bedroom suite within From Works loft conversion and rear dormer extension in Blackheath, London.
Naturally lit oak and white painted staircase leading up to the new master bedroom suite within From Works loft conversion and rear dormer extension in Blackheath, London.

The project references the ‘as found’ white, horizontal, timber weather boarding within the existing and surrounding buildings.

White horizontally clad timber dormer extension designed by From Works in Blackheath, London.

© FROM WORKS LTD 2020

Close