From Works

Quaggy Walk

From Works' approach has been to bring together simple considered moves throughout the property to amplify its inherent character in as minimal a way as possible. The proposal look to maximise natural light , clarity of space and balance these with the functional considerations required of a home.

The scheme offers up the creation of a new more refined front porch extension to replace the existing. Externally this is very much contextually driven, seeking to ‘bed’ itself within the immediate surroundings and internally looks to define a more clear light-filled entrance space.

Internal view of the scale model of the proposed refurbishment and extension for the Quaggy Walk project designed by From Works.
External view of the scale model of the proposed refurbishment and extension for the Quaggy Walk project designed by From Works.

© FROM WORKS LTD 2021

Close